Продукти за баня

2011-08-12Шри Шри Рави Шанкар бе удостоен с хаградата на Форума Кранс Монтана

Наградата на Форума Кранс Монтана се дава на лица, които се борят за мир, демокрация и свобода. 

Шри Шри Рави Шанкар получи престижното отличие на 24. юни 2011 в Брюксел и така стана първият индиец, удостояван с една от най-високите награди в Белгия.

 

Шри Шри Рави Шанкар, според собствените му думи, споделя отличието с всички тези милиони хора, които мълчаливо се стремят да направят света по-добро място. 

 

Шри Шри призовава към действие: от вътрешен мир към външен мир, в съзвучие с посланието за Едно световно семейство, за което три десетилетия работят основаните от него фондации Изкуството да живееш и Международна асоциация за човешки ценности.

 

Жан-Пол Картерон, основател на Форума Кранс Монтана сподели за Шри Шри Рави Шанкар: 

"Вие наистина сте източник на свеж въздух в замърсения свят, както буквално, така и преносно. Заради Вас, животът е свещен, а това е ценност, която сме забравили. Светът изглежда е забравил. Вие искате да празнувате живота, когато надеждата е оставила по-голямата част от планетата ни. По подобие на този форум, Вие цените културата на споделяне, тоест, да споделяме с тези, по-малко облагодетелствани от нас, да разширим визията си, защото целия свят ни принадлежи."

====================================================================

 

 

 

 


Продукт на седмицата

 

Сайтът временно не работи.

 За неопределено време сайтът не осъществява търговска дейност.

Всичко за магнитните бури

                 

 Facebook стрийм - вижте тук