Продукти за баня

2011-06-01Гуруто на диетите - д-р Пиер Дюкан - в съда!

съветва: ХАРЕСАЙРЕ СИ ДИЕТА ТУК>>> Богата колекция от диети!


  Френският гуру на отслабването д-р Пиер Дюкан съди съперник-диетолог заклевета.

Д-р Жан-Мишел Коен нарече диетата на Дюкан "опасна фантазия".

 

Богатата на протеини система за хранене на Пиер Дюкан е предпочитана от звезди като Дженифър Лопес. Майката на Кейт Мидълтън - Карол, е успяла да влезе във форма за кралската сватба благодарение на Дюкан.

 

Д-р Жан-Мишел Коен е също известен диетолог във Франция. Неговата диета се състои в това, потребителите  да могат да ядат всичко, при условие, че се придържат към една от четирите програми до 1600 калории на ден. Общата цел е добро хранене и редовно спортуване. 

 

В интервю пред здравно списание д-р Коен описал системата за хранене на Дюкан като "истинско храносмилателно унищожаване, което води до сериозни здравословни проблеми сред някои пациенти, като сериозно покачване на холестерола, сърдечносъдови проблеми, рак на гърдата ".

 

Д-р Дюкан отвърна на удара в понеделник, 30. май 2011, като каза, че диетата му е "здравословна и предотвратява прекомерно покачване на теглото." Протеиновата диета на Пиер Дюкан позволява отслабване без броене на калории - ядеш, колкото искаш, само че от строго определен списък с продукти.

 

Доктор Дюкан, чиито 20 книги, посветени на отслабването са преведени на 14 езика и са продадени милиони екземпляри, заведе дело срещу д-р Коен за клевета във вторник, 31. май 2011, за скромната сума от 15 000 евро.

 

Последователки на Дюкан: Дженифър Лопес, певицата Катрин Дженкинс, майката на Кейт Мидълтън - Карол.


: Колекцията ни от книги за здравословно хранене и диети. Вижте ТУК.

 

 ==============================================================================================

 

 

 

 


Продукт на седмицата

 

Сайтът временно не работи.

 За неопределено време сайтът не осъществява търговска дейност.

Всичко за магнитните бури

                 

 Facebook стрийм - вижте тук