Продукти за баня

2014-05-29Купон за деца и родители в Зоопарка на София на 01. юни 2014

 Фокуси, състезания по зумба, кунг – фу тоа демонстрации, Магия за детско четене, книги и много, много награди и подаръци за всички деца ....а и за родителите

КЪДЕ И КОГА: Зоопарк София на 1 юни, неделя от 10.30 ч. Елате да се забавляваме! Участвайте в най-щурия купон! А най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма!

ВХОД СВОБОДЕН!!!

Съпътстваща програма:

Викторина със списание 9 месеца, свързана с майчинство и бременност.

Педагози ще играят с деца на малки групички с интерактивните играчки на Thinkle stars

Приказното животно Браволаб ще се снима с децата и ще раздава кексчета „Супер браво”.

 

Много лакомства и награди, осигурени от: Walmark, Florina, Thinkle stars, Победа, Лактима Балкан

Програмата включва шоу-спектакъл с актьора Николай Стефанов Николаев, забавни игри и занимания за деца. Още двама актьори ще показват фокуси за децата и ще ги учат сами да ги правят.

След това децата ще се записват за участие в състезание „зумба“. Това е фитнес танц, създаден от колумбийски танцьор и хореограф през 90-те години на ХХ век. „Зумба“ съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари. Популярността на „зумба“ нараства много бързо през последните години, като близо 14 милиона души от повече от 151 страни посещават седмични зумба класове. А най-добрите зумба-инструктори в София ще вдигнат градуса на настроението с истинска шоу-програма!

Oт списание 9 месеца ще раздават списания, брошури за инициативата "С „9 месеца” на училище", мостри и подаръци от наши партньори; както и ще разиграят викторина с присъстващите майки.

Програма:

10.30 – Шоу спектакъл с актьора Бате Николай от телевизионното предаване Сладкарница „Захарно петле"

10.30 - Записване на децата за участие в състезание по танци „зумба“. Децата ще бъдат разделени на 3 групи и заедно с 8 зумба инструктори ще подготвят зумба танц за състезанието. Водещ: Галя Джурова

11:00 – Старт на първата група деца

11:20 – разговор на Стела Даскалова (автор на "Всичко започва от детството") с децата

11.40 - Старт на втора група деца

12: 00 – Магия за детско четене. Томи на 12 г. ще разкаже за Къщата на тайните, първа книга от приключенската фентъзи поредица, написана от продуцента и режисьора на хитовите филми за Хари Потър, Сам вкъщи и Госпожа Даутфайър Крис Кълъмбъс в съавторство с Нед Визини.

Жюстин Томс от Кафене.бг ще покаже магии за детско четене.

12:30 - Старт на трета група деца

12.40 -Катерина Зарева от Екологичният Научно-образователен Център на Зоопарк София ще разкаже на децата за новите животни.

12:50 обявяване на печелившите от викторината на сп. 9 месеца

 

С подкрепата на: Зоопарк София, издателство „Сиела“, „списание Първите седем”, Столична община, дирекция „Социални дейности“, „списание 9 месеца”.

================

 

 

 

 

 

 

 


Продукт на седмицата

 

Сайтът временно не работи.

 За неопределено време сайтът не осъществява търговска дейност.

Всичко за магнитните бури

                 

 Facebook стрийм - вижте тук